Хвороба головного мозку

Таких людей як я потрібно ізолювати від суспільства, вивішувати табличку «не торкатися» та обходити мене 10 дорогою.
Я людина зі скляною вірою у світ. Чому зі скляною? Бо цю віру можна розбити як тільки щось поворухнеться у мені. Що це «щось»? Я й сама досить довго шукаю відповідь. Минають роки, а я все та ж. З віком така жорстока та іронічна схильність у мені виражається все дужче. Тож, я і прошу – відгородіть мене.

Це не сповідь. Не намагання виразити себе, я к    о с о б и с т і с т ь.   Ні.    Це не привернення уваги.               Я просто хочу, аби всі знали до якого біса я НЕ людина, щоб уникали. У мені живе лише егоїзм, котрий у бурях спить. У бурях? Так. Саме у них. Бо коли життя моє стає пустим, буденним, мізерним я б сказала — це штиль. А коли все навпаки – шторм.

Під час штилю мій егоїзм розпускає свої крила. Бо не отримує того, до чого так прагне – подиху життя та барв усього світу. Я починаю чахнути, ненавидіти себе, я починаю копирсатися у власній свідомості. Інші ж люди не розуміють моїх примхливих змін – вони вважають, що все у мені може змінити постійна зайнятість. Та чорта з два! Аби контролювати саму себе мені радше потрібно опинятися щодня у новій країні, бачити щодня нових людей, вдихати щотижня нове повітря…

Свіже, буйне, яскраве, ненаситне… Це не контролюється. Є люди – звички. Я не з тих. Я тільки «за» такою стати хоча б на рік! Мене ж вистачає на місяць… Ті звички стають мені поперек горла, ці місця та скрізь однакові будинки стають мені у ребрах, а це гасове повітря щемить мені у скроні.

А вони продовжують свою натхненну пісню «візьми себе в руки». А деякі просто ображаються, порівнюючи свої пориви з моїми. Вони вбачають якусь глибинну образу на власний рахунок, коли я називаю своє життя життям гриба, бо вбачають моє життя цікавішим власного.

Я люблю своє життя за цю змінність, але чорт забирай, як я ненавиджу свою голову за цей бедлам…

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте