Проект

Ця ідея долетіла у мою голову приблизно хвилин 15 назад. Я усвідомила слова людини, котра мене, як то кажуть, породила.
Але не буду розводити те все у величезну сповідь, чи ще що… просто важливо зрозуміти таку річ: виховання дітей — справа не з легких. Кожен ладен робити це своїм шляхом, власною думкою, можливостями. Моя мама зробила це глибоко. Вона створила фразу, котра несе у собі величезну знахідку: «ти будеш великою людиною».
Ну що, здавалося б, може виростити ця фраза, промов ти її мільйон разів впродовж усього життя, усього зростання тої маленької стеблинки, котра з часом постає перед тобою могутнім деревом — людиною.
Та чи кожна велич — велична? Саме це залізло у моє розуміння… бути Великим — от найголовніший шифр, котрий людина повинна розгадати у своїм житті. Бо ж кожен бачить велич по-різному, і успіх, а ми його називатимемо величністю, криється у кожного за своїми баченнями. Від того — майбутнє прямою ходою залежить вже не від батьків (хоча, здавалося б, вони запрограмували тебе на величність), а — від тебе САМОГО, від твого особистого бачення того, хто ж є дійсно Великою Людиною.
Я вважаю цю фразу геніальною. Бо це — незбагненна функція, котра разом зі змушенням тебе натхненно працювати над собою, одночасно, змушує тебе думати і кожного разу обмірковувати власне для себе — а хто ж вартий звання ВЕЛИКА ЛЮДИНА.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте